Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı ters giymek

Rüyada ayakkabıyı ters giymek

Rüyada ayakkabıyı ters giymek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, adını kirleteceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabıyı ters giymek gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Rüyada ayakkabıları ters giymek evi kendisinin çekip çevireceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ters giymek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabılarını ters giydiğini görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı ters giymek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ayakkabılarını ters giymek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Rüyada ters ayakkabı giymek birçok engelin aşılacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ters çevrilmiş ayakkabı görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ters ayakkabı görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sebep olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments