Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters ayakkabı görmek

Rüyada ters ayakkabı görmek

Rüyada ters ayakkabı görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, mutluluğunun artacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada ters ayakkabı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Rüyada ayakkabılarını ters giydiğini görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı ters giymek yeni gayrimenkuller alınacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının ters döndüğünü görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı ters giymek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı ters çevirmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters ayakkabı görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıları ters giymek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına yorulur.

Rüyada ayakkabılarını ters giymek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments