Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada termal havuzda yüzmek

Rüyada termal havuzda yüzmek

Rüyada termal havuzda yüzmek çok iyi bir duruma geleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada termal havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bazı sinir gerilimlerine sahipsiniz.

Rüyada termal havuzda yüzmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada termal havuza girmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına inanılır.

Rüyada termal suda yüzmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada termal görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının havuzda yüzdüğünü görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada sıcak havuzda yüzmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzda yüzdüğünü görmek iş hayatında terfi alınacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada masmavi havuzda yüzmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments