Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada termal görmek

Rüyada termal görmek

Rüyada termal görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir yola gireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet eder.

Rüyada termal gördüyseniz:

  • Pazarlıklar, tartışmalar, iş birlikleri veya ortak kaynak kullanımı gerektirecek konular ön plana çıkıyor.

Rüyada termal havuzda yüzmek makama ve rızka sahip olacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, düzeninin yıkılmayacağına inanılır.

Rüyada termal havuza girmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada termal suda yüzmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada termal görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments