Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak havuzda yüzmek

Rüyada sıcak havuzda yüzmek

Rüyada sıcak havuzda yüzmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada sıcak havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak havuzda yüzmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada sıcak su havuz görmek güzel bir haber almaya, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada sıcak su havuzu görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su havuzuna girmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine inanılır.

Rüyada sıcak havuz görmek hayallerin gerçekleşeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak havuza girmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments