Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masmavi havuzda yüzmek

Rüyada masmavi havuzda yüzmek

Rüyada masmavi havuzda yüzmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada masmavi havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada masmavi havuzda yüzmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine işarettir.

Rüyada masmavi havuz görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet eder.

Rüyada masmavi berrak deniz görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, dileklerin yerine geleceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada masmavi berrak su görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada masmavi nehir görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada masmavi okyanus görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünü masmavi görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işarettir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments