Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada başkasının havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada başkasının havuzda yüzdüğünü görmek çok üzüleceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, kazancının hiç azalmayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, dualarının karşılığını göreceğine, kötü günlerin biteceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı gözden geçirebilir, yenileyebilir veya kendinize yeni programlar yapabilirsiniz.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda kadınlarla yüzmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, sırların ortaya çıkmasına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık havuzda yüzdüğünü görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, gelirinden yana memnun olacağına işaret eder.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığ havuzda yüzmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, elindekini de bitireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde havuzda yüzmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kötü noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada havuzda bir erkekle yüzmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments