Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada havuzda yüzdüğünü görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kalabalık günler geçirileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Rüyada temiz havuzda yüzmek aile saadetinin de artacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla havuzda yüzmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, zorluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık dolu havuzda yüzmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, iç sıkıntınızın azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük havuzda yüzmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına inanılır.

Rüyada küçük bir havuzda yüzmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, onlar için çabalayacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına delalet eder.

Rüyada masmavi havuzda yüzmek sorunların teker teker aşılacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada havuza yüzmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments