Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlik tamir etmek

Rüyada terlik tamir etmek

Rüyada terlik tamir etmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, işsiz ise işe gireceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada terlik tamir etmek gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Rüyada terlik tamir etmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada elektrik tamir etmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına inanılır.

Rüyada araba tamircisi görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını tamir etmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada tamirci görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine delalettir.

Rüyada bir evi tamir etmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tamircisi görmek dünyasının bir anda değişeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tamir aleti görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments