Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba tamircisi görmek

Rüyada araba tamircisi görmek

Rüyada araba tamircisi görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada araba tamircisi gördüyseniz:

  • Zararlı olabilecek ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada araba tamiri yapmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayı tamire vermek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba tamiri görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yeni projelere atılacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada arabayı tamir etmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada eski araba tamir ettirmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada araba tamir etmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada arabayı tamir ettirmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments