Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik tamir etmek

Rüyada elektrik tamir etmek

Rüyada elektrik tamir etmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kısmetinin açılacağına, lüks şekilde yaşayacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, işlerinin çok iyi olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrik tamir etmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Rüyada elektrik tamir etmek çalışmalarının takdir edileceğine, hayallerine ulaşacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada elektrik teli görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, yolunun hep açık olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet etmektedir.

Rüyada elektrik çarpmasından ölmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bebek sahibi olunacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına inanılır.

Rüyada elektrik süpürgesi görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada elektrik süpürgesi hediye almak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik şarteli görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bazen de rahat geçeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek elektrik faturası görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, maddi anlamda rahatlamaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments