Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepside hamur görmek

Rüyada tepside hamur görmek

Rüyada tepside hamur görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepside hamur gördüyseniz:

  • Hayal dünyasında gezdiğinizi düşünen kişiler olabilir.

Rüyada tepside hamur görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kara tepsi görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepsi fırlatmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına tabir olunur.

Rüyada sini tepsi görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tepsi et görmek işlerinde kara geçeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tepsi yapmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepside lokum görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tepsi vermek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, mutlu olacağına ve güleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments