Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi yapmak

Rüyada tepsi yapmak

Rüyada tepsi yapmak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, işlerin aksamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada tepsi yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Rüyada tepsi yapmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepside börek yapmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden tepsi almak kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada küçük tepsi görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yanlış yollardan döneceğine yorulur.

Rüyada tepsi vermek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, güçten ve takatten düşeceğine delalettir.

Rüyada gümüş tepsi görmek işlerinin karışacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada tepside pilav görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepsi düşürmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments