Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara tepsi görmek

Rüyada kara tepsi görmek

Rüyada kara tepsi görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, gelirinin çoğalacağına, saygınlığının artacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara tepsi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Rüyada kara tepsi görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakır tepsi görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada plastik tepsi görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, fırsatların heba edileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepsi kırmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepside kadayıf görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, borçlarının kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada tepside balık görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada ahşap tepsi görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada tepside yemek vermek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments