Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi fırlatmak

Rüyada tepsi fırlatmak

Rüyada tepsi fırlatmak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepsi fırlatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde oluşan kontrolden çıkmış olaylar veya kontrolünü kaybetmiş kişiler olayları şaşkınlıkla izlemenize neden olabilirler.

Rüyada tepsi fırlatmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada tabak fırlatmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, geçim sıkıntısının biteceğine inanılır.

Rüyada cüzdan fırlatmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, esenliğe kavuşulacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada kaşık fırlatmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada çanta fırlatmak aşama kaydedeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada para fırlatmak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine para fırlatmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yüzük fırlatmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments