Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepside domates görmek

Rüyada tepside domates görmek

Rüyada tepside domates görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kötü günler yaşanacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet eder.

Rüyada tepside domates gördüyseniz:

  • Fark yaratma veya farklı şeyler yapma arzusuyla hata yapabilirsiniz.

Rüyada tepside domates görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada tepsiyle yemek görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada tepsi içinde para görmek maddi olarak büyüyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepsi taşımak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, meşakkate düşeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepside hamur görmek isyan edeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, hayatın yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada tepside ekmek görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine inanılır.

Rüyada tepsi baklava görmek sorunlarının birken beş olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepside zeytin görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments