Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi baklava görmek

Rüyada tepsi baklava görmek

Rüyada tepsi baklava görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına alamet eder.

Rüyada tepsi baklava gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Rüyada bir tepsi baklava yemek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada tepsiden baklava yemek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada bi tepsi baklava görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, günahlara, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepsilerle baklava görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, işte de mutlu olunacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tepsi baklava görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarım tepsi baklava görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada tepsi baklava görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Rüyada bir tepsi baklava görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments