Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi içinde para görmek

Rüyada tepsi içinde para görmek

Rüyada tepsi içinde para görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, kısmetli bir kişi olunacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada tepsi içinde para gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini imkansız olarak değerlendirebilirsiniz.

Rüyada tepsi içinde para görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada tepsi içinde yemek düzeninin sarsılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada tepsi içinde ekmek görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepsi içinde tatlı görmek borca batacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına işarettir.

Rüyada tepsi içinde börek görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepsi içinde balık görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsi içinde altın görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine alamet eder.

Rüyada tepsinin içinde tatlı görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments