Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsiyle yemek görmek

Rüyada tepsiyle yemek görmek

Rüyada tepsiyle yemek görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, maddi gücünü yitireceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ticarette yol katedeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tepsiyle yemek gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Rüyada bir tepsi yemek görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside yemek taşımak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, aynı karşılığı alamayacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemek dolu tepsi görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işarettir.

Rüyada tepside yemek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepsilerle yemek görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına delalet eder.

Rüyada tepsi börek yemek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepsiden tatlı yemek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kendisini mutsuz edeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına yorulur.

Rüyada tepsi tepsi tatlı yemek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments