Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi taşımak

Rüyada tepsi taşımak

Rüyada tepsi taşımak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, makama ve rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepsi taşımak gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada tepsiyle yemek taşımak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, zorluklarını aşacağına işaret eder.

Rüyada tepside yemek taşımak rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet eder.

Rüyada tepsi taşımak büyük bir ihanete uğranacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tepsi görmek hem de sevdiklerinin olacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepsi almak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada tepsi tepsi tatlı yemek maddi güç sahibi olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada tepside pasta görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada gümüş tepsi hediye etmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments