Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın sevgilisini görmek

Rüyada babanın sevgilisini görmek

Rüyada babanın sevgilisini görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın sevgilisini gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendi istekleriniz doğrultusunda zorlamanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, günahlara, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak işlerinin başarılı olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada sevgili babası görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, işte de mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgili ve baba görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin ölmüş babasını görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments