Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili ve baba görmek

Rüyada sevgili ve baba görmek

Rüyada sevgili ve baba görmek sağlıklı bir kişi olmaya, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada sevgili ve baba gördüyseniz:

  • Sorumluluk almanız gereken konular daha da fazlalaşabilir.

Rüyada babanın sevgilisini görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili babası görmek insanlara yardım edeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin babasına yakalanmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına delalet eder.

Rüyada babayı sevgili olarak görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalettir.

Rüyada babanın sevgilisi olduğunu görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi babasıyla tanıştırmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments