Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak

Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak

Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Rüyada sevgiliyi babayla tanıştırmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini babanla tanıştırmak rakiplerin oyununa gelineceğine, yüzünün hep güleceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, onları tebrik edeceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi babasıyla tanıştırmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, ortaya bazı projeler koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini aileyle tanıştırmak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments