Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili babası görmek

Rüyada sevgili babası görmek

Rüyada sevgili babası görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgili babası gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada babayla sevgili olmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına delalettir.

Rüyada sevgilinizin babasını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve babasını görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin babasına yakalanmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin babasını görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı sevgili olarak görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak farklı iş kollarına ulaşacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments