Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi içinde bardak görmek

Rüyada tepsi içinde bardak görmek

Rüyada tepsi içinde bardak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına tabir olunur.

Rüyada tepsi içinde bardak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada tepsi içinde bardak görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside bardak görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tepsi içinde tatlı görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsinin içinde tatlı görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret eder.

Rüyada tepsi içinde para görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepsi içinde ekmek görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine inanılır.

Rüyada tepsi içinde börek görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalettir.

Rüyada tepsi içinde bal görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments