Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi içinde bal görmek

Rüyada tepsi içinde bal görmek

Rüyada tepsi içinde bal görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, zengin için yoksulluğa, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada tepsi içinde bal gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada tepsi içinde bal görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepside bal görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bir tepsi bal görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tepsi içinde balık görmek ününün çoğalacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada tepsi içinde ekmek görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada tepsi içinde bardak görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada tepsi içinde para görmek olmayacak hayallere kapılacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, birçok yeni fikir edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepsinin içinde tatlı görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments