Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi içinde tatlı görmek

Rüyada tepsi içinde tatlı görmek

Rüyada tepsi içinde tatlı görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepsi içinde tatlı gördüyseniz:

  • Bir kere daha incelemenizde fayda var.

Rüyada tepsinin içinde tatlı görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsi içinde tatlı görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet eder.

Rüyada tepsi tatlı görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, küslükleri gidereceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tepsi tatlı yemek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepsi tepsi tatlı yemek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada tepsilerle tatlı görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine yorulur.

Rüyada tepsiden tatlı yemek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepsiyle tatlı görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments