Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi içinde börek görmek

Rüyada tepsi içinde börek görmek

Rüyada tepsi içinde börek görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalet eder.

Rüyada tepsi içinde börek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerde ya da iş birliklerinde bağlayıcı sözler verilmesi veya ilişkinin sonlandırılması gereği doğabilir.

Rüyada tepsi içinde börek görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, tatsız durumların yaşanacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada tepside börek görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına alamet eder.

Rüyada tepsi börek görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada tepside pişmemiş börek görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepsiyle börek görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepside börek yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine tabir olunur.

Rüyada bir tepsi börek görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tepsi börek yemek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments