Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi tepsi baklava görmek

Rüyada bi tepsi baklava görmek

Rüyada bi tepsi baklava görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, sağlığından olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalet eder.

Rüyada bi tepsi baklava gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler azalıyor.

Rüyada tepside baklava yemek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine alamet eder.

Rüyada bir tepsi baklava görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsiden baklava yemek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada tepsiyle baklava yemek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada iki tepsi baklava görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi tepsi baklava görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada tepsilerle baklava görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, zor durumda bırakacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada bir tepsi baklava yemek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments