Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tepsi baklava görmek

Rüyada iki tepsi baklava görmek

Rüyada iki tepsi baklava görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, saygınlık elde edeceğine delalettir.

Rüyada iki tepsi baklava gördüyseniz:

  • Değişime direnmemelisiniz.

Rüyada tepsi baklava görmek hak yolunu bulacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada yarım tepsi baklava görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada tepsilerle baklava görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, kişinin evlatlarının artacağına delalettir.

Rüyada iki tepsi baklava görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepsiyle baklava görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi tepsi baklava görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada tepside baklava görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine delalettir.

Rüyada bir tepsi baklava görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments