Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım tepsi baklava görmek

Rüyada yarım tepsi baklava görmek

Rüyada yarım tepsi baklava görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kendisine olan güvenin artacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada yarım tepsi baklava gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Rüyada yarım tepsi baklava görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada bir tepsi baklava yemek saygın biri olacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepsilerle baklava görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada iki tepsi baklava görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada tepside baklava yemek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine tabir olunur.

Rüyada tepsi baklava görmek evlat sahibi olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tepsiyle baklava yemek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulur.

Rüyada tepsiyle baklava görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments