Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tepsi baklava yemek

Rüyada bir tepsi baklava yemek

Rüyada bir tepsi baklava yemek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, her nimetin lezzetine varacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulur.

Rüyada bir tepsi baklava yemek gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere göre tavır almamanızda fayda var.

Rüyada tepside baklava yemek zarara gireceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada tepsiyle baklava yemek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tepsi baklava yemek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, güzel davetler alacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada tepsiden baklava yemek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada bir tepsi baklava görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, rahatının ve gelirinin artacağına işarettir.

Rüyada tepsiyle baklava görmek ün sahibi birisi olunacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, acı veren durumların vuku bulacağına delalettir.

Rüyada tepsilerle baklava görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tepsi baklava görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments