Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsiden baklava yemek

Rüyada tepsiden baklava yemek

Rüyada tepsiden baklava yemek geleceğinizin güzel olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, karasızlık yaşayacağına, zor zamanların sona ereceğine delalettir.

Rüyada tepsiden baklava yemek gördüyseniz:

  • Bir çok konuda gereksiz endişelendiğinizi anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Rüyada bir tepsi baklava yemek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada tepsiyle baklava yemek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kendisine şifa olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işaret eder.

Rüyada tepsiden baklava yemek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepside baklava yemek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet eder.

Rüyada iki tepsi baklava görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına tabir olunur.

Rüyada tepsilerle baklava görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepside baklava görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tepsi baklava görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments