Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teneşirde yıkanmak

Rüyada teneşirde yıkanmak

Rüyada teneşirde yıkanmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teneşirde yıkanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

Rüyada boş teneşir görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada teneşir tahtası görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada teneşir görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, ana baba sözü dinlemeye, alacaklıların kapısını aşındıracağına işaret etmektedir.

Rüyada teneşirde yatmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada teneşirde yıkanmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini teneşirde görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments