Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teneşir görmek

Rüyada teneşir görmek

Rüyada teneşir görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kötü gününü de paylaşacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada teneşir gördüyseniz:

  • İnsanlardan önemli konularda işinize yarayabilecek bilgiler alabilirsiniz.

Rüyada boş teneşir görmek başarılarının azalacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini teneşirde görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada teneşirde yatmak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada teneşir tahtası görmek iyilik görüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada teneşirde yıkanmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulmaktadır.

Rüyada teneşir görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments