Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş teneşir görmek

Rüyada boş teneşir görmek

Rüyada boş teneşir görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, makam sahibi olacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına delalettir.

Rüyada boş teneşir gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Rüyada boş teneşir görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini teneşirde görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada teneşir tahtası görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalettir.

Rüyada teneşir görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kazancının artacağına, delalet eder.

Rüyada teneşirde yıkanmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada teneşirde yatmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada boş mezara bakmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntılarının son bulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşanan görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments