Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere temizlemek

Rüyada tencere temizlemek

Rüyada tencere temizlemek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, rütbe edineceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ilerleyemeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencere temizlemek gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Rüyada tencere temizlemek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, huzuru yakalayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tencere görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tencereden yemek yemek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada gümüş tencere görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada tencere dibi görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada tencere almak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman tencere görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada büyük tencere almak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments