Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tencere almak

Rüyada büyük tencere almak

Rüyada büyük tencere almak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada büyük tencere almak gördüyseniz:

  • Geçerli nedenler kendini gösterene kadar uyumlu davranmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada büyük tencerede yemek yapmak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, şifa bulacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük tencerede yemek piştiğini görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük tencere görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, eksiği kendinde bulacağına inanılır.

Rüyada boş büyük tencere görmek itibarının ve makamının artacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına alamet eder.

Rüyada büyük boş tencere görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada çok büyük tencere görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına delalettir.

Rüyada büyük tencerede yemek görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada büyük bir tencere görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments