Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş tencere görmek

Rüyada gümüş tencere görmek

Rüyada gümüş tencere görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada gümüş tencere gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Rüyada gümüş tencere görmek çalıştığı yerde amir olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencere temizlemek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencerede süt pişirmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine tencere vermek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tencerede su ısıtmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük tencerede yemek yapmak güven kaybı yaşanacağına, parasız kalacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapaksız tencere görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına inanılır.

Rüyada tencereler görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments