Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere almak

Rüyada tencere almak

Rüyada tencere almak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, spora başlayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada tencere almak gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar, iptaller söz konusu olabilir.

Rüyada tencere yıkamak bebek sahibi olunacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük tencere görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük tencerede yemek yapmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bir tencere pilav görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah tencere görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencere içinde yemek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada kara tencerede yemek pişirmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada teflon tencere görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments