Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tencere görmek

Rüyada yeşil tencere görmek

Rüyada yeşil tencere görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil tencere gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde hayatınızı geliştirebilecek veya konfor sağlayıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil tencere görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine inanılır.

Rüyada bir tencere süt görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada tencereye çiş yapmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, uzun yaşayacağına yorulur.

Rüyada tencerede tavuk görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada sarı tencere görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tencerede kahve yapmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencere içinde yağ görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, onlara hocalık edeceğine inanılır.

Rüyada büyük boş tencere görmek dış ticarete atılacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments