Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere dibini kazımak

Rüyada tencere dibini kazımak

Rüyada tencere dibini kazımak büyük işlerin ortaya konulacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, geçim derdi yaşamayacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada tencere dibini kazımak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan karışık durumdasınız.

Rüyada tencere dibini kazımak çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret eder.

Rüyada kaş kazımak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını kazımak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavan kazımak imkânların çok daha iyi olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kimden akıl soracağına alamet etmektedir.

Rüyada kafayı kazımak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, dinine bağlı kalacağına alamet eder.

Rüyada ağaca isim kazımak kişinin isteklerine nail olacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamur kazımak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada saçları kazımak işinde en iyisi olacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments