Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere dibi sıyırmak

Rüyada tencere dibi sıyırmak

Rüyada tencere dibi sıyırmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, herkesin önünde olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tencere dibi sıyırmak gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Rüyada tencere dibi sıyırmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tencerenin dibini sıyırmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, üçüncü gözünün açılacağına inanılır.

Rüyada tabağı sıyırmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tabak sıyırmak yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kar sıyırmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kemik sıyırmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kemikten et sıyırmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, daha rahat para kazanacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada tencere dibini yemek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments