Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerenin dibi tutmak

Rüyada tencerenin dibi tutmak

Rüyada tencerenin dibi tutmak yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, haksızlığa uğrayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, nimetin ve kazancın artacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet eder.

Rüyada tencerenin dibi tutmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla şey oluyor.

Rüyada tencerenin dibi tutmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada tencere dibi görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada tencerenin dibini sıyırmak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işaret eder.

Rüyada tencere dibini yemek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tencerenin dibini yemek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Rüyada tencere dibi sıyırmak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işarettir.

Rüyada dibi delik tencere görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işinin ehli olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına inanılır.

Rüyada dibi tutmuş tencere görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments