Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dibi delik tencere görmek

Rüyada dibi delik tencere görmek

Rüyada dibi delik tencere görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işsizin iş bulacağına, acı tecrübeler edineceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dibi delik tencere gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ihmal etmeyin.

Rüyada dibi delik tencere görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada tencerenin dibi tutmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencere dibi sıyırmak kötü halden iyi hale geçeceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencerenin dibini sıyırmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tencere dibi görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencere dibini kazımak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kafasının karışacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencerenin dibini yemek kısmetin ve talihin açılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada dibi tutmuş tencere görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments