Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz yün görmek

Rüyada temiz yün görmek

Rüyada temiz yün görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, spora başlayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına yorulur.

Rüyada temiz yün gördüyseniz:

  • Farklı bir pozisyon dikkatinizi çekebilir.

Rüyada yıkanmış temiz yün görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, siparişlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada temiz yün görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda yün yıkamak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına yorulur.

Rüyada temiz koyun yünü görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet eder.

Rüyada beyaz yün görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada yün yastık görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, eline geçen paraları tutamayacağına inanılır.

Rüyada yün yastık almak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok kötü günler geçireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işaret eder.

Rüyada yün yorgan almak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments