Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizlik görmek

Rüyada temizlik görmek

Rüyada temizlik görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada temizlik gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evin içinde temiz su görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada jiletle temizlenmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda yılan görmek isabetli kararlar alacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada temiz ve derin su görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz kuyu görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, bol kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada temiz halı görmek adeta havalara uçacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Rüyada suyla temizlenmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, işlerin de hafifleyeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işarettir.

Rüyada temiz berrak su içmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, hatalarını düzelteceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments