Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla temizlik yaptığını görmek

Rüyada suyla temizlik yaptığını görmek

Rüyada suyla temizlik yaptığını görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, güzel günlerin sona ereceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada suyla temizlik yaptığını gördüyseniz:

  • Plan veya programınızın yaptıklarınızdan daha fazlasına ihtiyacı var.Ani tepkiler aksiliklere veya şanssız durumlara neden olabilir.

Rüyada temiz su dökmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su kusmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz kaynak suyu görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe yorulmaktadır.

Rüyada temiz su içinde yüzmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına yorulur.

Rüyada temiz yağmur suyu görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kirli ve temiz su görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments