Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizlenmiş ev görmek

Rüyada temizlenmiş ev görmek

Rüyada temizlenmiş ev görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada temizlenmiş ev gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada güzel ve temiz ev görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada eski evde temizlik yapmak kazancının çok daha fazla olacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz eve girmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde temizlik görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hakkını alacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret eder.

Rüyada evde temiz su görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada evde temizlik yapıldığını görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ve temiz ev görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, zor günlerin yaşanacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada eve temiz su basması görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments