Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel ve temiz ev görmek

Rüyada güzel ve temiz ev görmek

Rüyada güzel ve temiz ev görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, bahtın açılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada güzel ve temiz ev gördüyseniz:

  • Herşeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Rüyada temiz güzel ev görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel temiz ev görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada güzel ve temiz ev görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine rivayet eder.

Rüyada eve temiz su basması görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni temiz ev görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz ve büyük ev görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev temizliği yapmak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev temizliğine gitmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments